El bosc pintat de Castellfollit

Compartir:

A la població de Vimbodí i Poblet podrem descobrir una ruta micològica on els bolets i els arbres són els principals actors de l’obra. Aquesta ruta es troba en el bosc de Castellfollit i haurem de buscar els bolets pintats en els arbres i només els podrem veure des d’un punt de vista determinat.

L’autor d’aquestes pintures va ser Genís Colell on va guanyar el concurs públic per la seva originalitat en el 2012 i es va portar a terme per donar vàlua i més encant a la ruta micològica del bosc.

Tot i que l’inici de la ruta té un for pendent, és una ruta és ideal per anar amb nens i en familia on buscar els bolets pintats serà una gran distracció pels menuts de la familia i els que no ho són tan.

La ruta parteix a l’àrea de lleure de la casa forestal de Castellfollit. La ruta consta de dos itineraris, un de curt i un altre de llarg. L’itinerari curt i circular, consta de 3 km i es pot fer amb 1:30 hores. L’itinerari llarg, també circular, té una distància de 6,5 km amb una durada aproximada de 3:30 hores. Tots dos itineraris estan senyalitzats amb marques de seguiment direccionals de Paratge Natural de Poblet amb el número 4.

 

Si voleu descarregar-vos els itineraris ho podeu fer desde aquí: Itinerari micològic pel bosc de Castellfollit

Vols reservar?

Ens ho pots demanar per on vulguis

Contacta'm